h1

Start!

5 januari 2009

Een van mijn voornemens voor 2009 was om een blog te beginnen. Niet eenvoudig voor een weegschaal (lees: eeuwige twijfelaar) zoals ik. Dit was dus een dagje van, tussen het werken door, twijfel over: naam, lay-out, inhoud,… Maar de wil om toch minstens 1 voornemen tot een goed einde te brengen heeft gezegevierd. Dus: hier is mijn eerste bericht!

Met dank aan Lien (www.lienweb.be) en de steun van mijn onmisbare wederhelft.

Advertenties

5 reacties

 1. Dag A.,

  Nen dikke proficiat met dit fantastisch initiatief! Ik vind het geweldig. En zoals jij kunt schrijven zeg. Ik heb nog niet alles gelezen maar ik ga dat zeker doen. Als je zo productief gaat blijven als de eerste dagen zal ik het zeker niet kunnen bijhouden.

  Van je voornemens voor dit jaar spreken er me wel een paar zeer duidelijk aan. Dat van die foto’s bvb, ik heb nog een schoendoos vol “losse”.

  Heel veel lieve groetjes,
  Annemie
  Schering-Plough (met nostalgie voor Organon)


 2. Waaw, A.,

  Ik ben echt ‘impressed’! Knap gedaan! het is sowieso te bewonderen dat je je voornemen onmiddellijk hebt waar gemaakt.

  Het is bovendien vlot geschreven en echt interessant. Met het artikel van Pater Ben kon ik helemaal volgen. Ik denk dat ik in dezelfde voorstelling zat destijds. Weet je dat hij nog steeds over zijn vluchtelingen vertelt? Lukas was onlangs samen met mijn moeder en zus bij hem.

  Bedankt voor de leuke cadeautips (kookboek voor kinderen, enz…) en ik wens je nog heel veel inspiratie en plezier met je nieuwe blog!

  Groetjes,

  Goele


 3. A.,

  Wat doet ge me aan. Ik ging maar heel even mijn computer aanzetten. Maar je maakte me benieuwd naar de belevenissen ten huize Brusselmans.
  De verhalen van de kinderen zijn zo herkenbaar. In ons druk leven maken we soms te weinig tijd voor hen. Je had ook sneller pannenkoeken kunnen eten en dan hoefde je geen dagen na elkaar naar het gezeur te luisteren. Maar ja, we weten het allemaal wel hé….
  Nog veel succes met je blog. Ik open het nu pas als ik wat meer “tijd” heb.

  Groetjes,

  Hilde


 4. A.,

  je weet dat ik niet zo’n goede schrijfster ben maar tocdh : proficiat .Ik heb genoten en ik hoop dat er nog veel artikels komen;

  Kusje

  Moeke


 5. Duidelijk je roeping gemist! Als je ooit een boek publiceert, kan ik mss de cover ontwerpen – heb ook wat voornemens voor 2009 🙂

  Veel plezier met het schrijven, ik heb in ieder geval veel plezier met het lezen!
  Groetjes, en hopelijk nog eens tot binnenkort (aangezien we 1/1 aan ons hebben laten voorbijgaan…)Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: