h1

Kroeshaar

10 juni 2009

Nu weet ik hoe je kroeshaar kan krijgen. Gewoon dicht genoeg bij de pan komen als je flambeert. Meer uitleg vindt u hier, op mijn kookblog. Voor u zich gealarmeerd afvraagt of ik nog (mijn normale) haar heb: ja, hoor. Alleen enkele haartjes aan de voorkant zijn verschroeid. En achteraf vakkundig verwijderd. Je ziet er niks van.

Advertenties

3 reacties

  1. Geflambeerd haar, ’t is eens iets anders.


  2. Ai ai ai…
    Gelukkig is dit goed afgelopen!
    We zouden beter nog eens afspreken om op restaurant te gaan ipv thuis al die trukjes te proberen!
    Groetjes aan iedereen!


  3. @ Ann: doen we! Dat is veel te lang geleden.



Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: