h1

Haïti

20 januari 2010

Misschien was het geen goed idee om iets te maken en te verkopen om geld in te zamelen voor Haïti. (Al heeft deze site naar verluidt veel succes.) Misschien geven mensen liever gewoon geld, zonder iets in ruil te krijgen. Ik hoef eigenlijk ook niets in ruil te krijgen als ik iets voor het goeie doel wil geven. Dus bergen we dit idee maar op.

Advertenties

9 reacties

 1. Ik wou u er nog over mailen om te zeggen dat ik het allemaal wel een tof idee vond maar dat ik geen zin heb op nog voor die bevalling allerlei dingen in elkaar te prutsen. Ik heb al genoeg geprutst met doopsuikers en dergelijke.
  Allé, ik stort geld en dat vind ik genoeg. 🙂
  Misschien lui maar kom, af en toe mag dat.


 2. @ Annava: Achteraf bezien denk ik (en dacht ik ook al toen ik het berichtje schreef) dat het een beter / leuker is voor in de ‘Music for life’-periode. Tijd genoeg om voor te bereiden. En dan voor het glazen huis gaan staan met een kraampje met zelfgebakken koekjes en leuke, originele receptenboekjes die mensen kunnen kopen. In de kerstperiode slaan die dingen wel aan, denk ik. Misschien moet ik het idee warm houden tegen dan. Het lijkt me alleszins heel leuk om dit idee in alle rust te realiseren met een groepje gelijkgestemde zielen/bloggers. Misschien heb je tijdens je bevalligsverlof wel eens behoefte om te ontsnappen aan de drukte en naar een blogbijeenkomst te komen ;-)?


 3. Ik vond het ook een leuk initiatief, maar had geen flauw idee hoe dat dan aan te pakken.


 4. Ik stortte ook geld en hoop maar dat het allemaal terecht komt. Maar het kan niet genoeg benadrukt worden dat je niet anders kan dan doneren. Dus wat dat betreft was het een goeie actie!


 5. Ik had het vorige bericht nog niet gelezen, maar inderdaad: ik vind het een heel goed idee, maar wat kort om nu iets deftigs te organiseren. Zoals tijdtussendoor hierboven zegt: veel meer dan doneren kan je in feite niet doen.
  Music for Life leent zich meer om er iets ‘leuks’ aan te koppelen (en meer tijd 😉 )


 6. Je plan was iets te groots om op zo’n korte periode te realiseren, vrees ik. Ik had er anders wel graag reclame voor gemaakt, hoor, en dat doe ik vast ook als het een ‘Music for Life’ -project wordt.


 7. Lijkt me leuk! Doen we zeker. Kom maar nekeer af he.


 8. Het was een super-idee, enkel jammer van die tijd.


 9. als het idee concreter wordt, doe ik ook mee 🙂
  is een leuk initiatief!!Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: