h1

Speelplezier

28 januari 2010

“Nu mag je stilletjesaan stoppen met de Nintendo, hè.”
“Jaja.” Dochterlief kijkt niet op. Ze draait met een stokje fanatiek cirkeltjes op het scherm. “Stilletjesaan, hè,” voegt ze eraan toe. “Want ik ben tegen miss Volta aan het vechten.”
Draai, draai, draai.
“Miss Volta is heel sterk, hè. Die… (draai) moet… (draai) je … (draai) met… (draai) veel… (draai) kracht… (draai) verslaan.”
Ze staat naast me. En maar cirkeltjes maken met het stokje. Spannend, hoor.
“Ik heb ze bijna verslaan.”
Oef.

Advertenties

2 reacties

  1. Herkenbaar. Alleen wordt er hier natuurlijk geen miss verslagen, maar wel de een of andere koene ridder, terminator, of wat het ook allemaal is.


  2. Onze oudste was gisteren nog aan het tennissen op de Wii, en 10 minuten op voorhand zeiden we al dat hij mocht afsluiten omdat we naar de zwemles vertrokken. 10 minuten later was hij nog aan het spelen. We moesten echt wel vertrekken. “We vertrekken nu, sluit af en kom naar beneden.” Jaja, zei hij, maar het duurt al even voor de twee meisjes klaar zijn en uiteindelijk zit iedereen in de wagen en was hij nog niet beneden. Mijn vrouw is toen gewoon doorgereden. Hij is nog te voet achter gekomen, maar ik moest tussendoor weg met de wagen en zijn zwemgerief lag nog in de koffer. Pech.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: