h1

Jarig, maar…

27 juni 2010

11 jaar geleden lag ik in het moederhuis. Het was toen even warm als nu. Nu ligt zoonlief in het ziekenhuis. Gisteren, op zijn verjaardag, kreeg hij appendicitis. Geen verjaardagsfeestje, maar een operatie. Alles is goed verlopen en hij stelt het goed, maar hij verveelt zich wat. Omdat hij nog pijn heeft en zich nog niet optimaal voelt, is hij alles nogal snel beu. Hij ligt eigenlijk te wachten op bezoek. Gelukkig kwam er vandaag al een vriendje langs. En omdat er op school toch geen les meer wordt gegeven, zullen we aan de juf vragen of ze met de klas op bezoek wil gaan. 
Manlief en ik wisselen elkaar af in het ziekenhuis. Ik loop wat verloren rond thuis. Ik heb nochtans heel wat te doen, maar heb er geen zin in en zou bij zoonlief willen zijn. Tijd om mezelf aan te porren en in actie te schieten!

Advertenties

15 reacties

 1. Sterkte voor jullie allemaal!
  Dat volgend jaar een rustiger en vrolijker feest zal zijn.
  Vriendelijke groet uit Amsterdam-ZuidOost


 2. Oei oei, hopelijk voelt hij zich snel beter!


 3. Ai ai toch! Dat zal wel schrikken geweest zijn. Hopelijk mag hij snel weer naar huis!


 4. Ja, dat is echt even afzien zeg! Ik heb dat ook een keer gehad met een kind, van het ene op het andere moment moeten ze geopereerd worden….. Meestal zijn ze na een paar dagen alweer een heel eind hoor! Zulke jonge kinderen herstellen razendsnel. En natuurlijk loop je met je ziel onder je arm, het leifste zou je het over willen nemen!


 5. Oh wat een pech! En dan nog bij zo’n warm zomerweer.

  Veel beterschap en gelukkig volgt er meteen de vakantie om de schade in te halen…


 6. Veel beterschap daar!


 7. Wat een timing, wedden dat dat de komende jarenzeker nog heel regelmatig zal bovenkomen op feestjes … “Weet je nog …”
  Hopelijk snel naar huis en toch nog een fijne vakantie.


 8. Ai, veel beterschap daar!


 9. Oh wat zielig, dan nog op zo’n uitegerekende dag ! Hopelijk mag ie snel weer naar huis, en geniet hij nadien dubbel en dik van z’n verjaardag.


 10. Oh, wat een tegenslag. Hopelijk voelt ie zich snel beter!


 11. Mordaventeke toch! wens hem maar veel beterschap en geef hem maar een extra groot kado.In ’t ziekenhuis liggen met dit weer en op je verjaardag. Beikes!


 12. Alleszins een verjaardag die hij niet snel zal vergeten. Enkele dagen ongemak en nadien een groot feestje. Wel jammer dat het net gebeurt met dit zomerse weer.


 13. Ohlala da’s helemaal niet leuk! Hopelijk herstelt hij snel en mag hij snel naar huis. Veel beterschap en toch nog gefeliciteerd met z’n verjaardag!


 14. Van pech gesproken, amai. Ik hoop dat hij inmiddels al heel wat beter is, en er al sprake is van naar huis gaan (heb geen flauw idee hoelang ze daarvoor tegenwoordig in het ziekenhuis blijven). Kinderen recuperen gelukkig snel, en na enig vertroetelen zal het leed rap geleden zijn. Wens hem hoe dan ook nog een late maar toch heel gelukkige verjaardag


 15. Oh zo zielig! Is hij al terug thuis nu? Beterschap!Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: