h1

Hoe houden we ons bezig – tris?

22 juli 2010

Met naar de Ronde van Frankrijk te kijken of van achter de computer gewoonweg naar de commentaar te luisteren.
Heel erg dat de vrouw van Michel Wuyts gevallen is, daar niet van, maar geef mij toch maar Renaat Schotte. Wat een verademing om naar zijn rustige stem te luisteren. Dit is een commentator die niet elke zin herhaalt, die geen nadruk op de verkeerde (of alle?) woorden legt, die niet betweterig en controlerend doet tegenover de co-commentator, die niet vier uur aan een stuk drukte creëert. Ik vind de Tour (of het commentaar bij de Tour) weer gezellig met Renaat.

Advertenties

3 reacties

  1. idd, Renaat ‘zaagt’ de poten van Michel Wuyts zijn stoel, maar ook wel opmerkelijk, Michel en Jose dat is een getraad koppel, lees: Michel Wuyts zal nooit Jose De Cauwer op de tenen trappen, terwijl Jose en Renaat mekaar niet snappen, wat met momenten hilarisch is, en bij Jose (the insider) ‘echte’ uitspraken uitlokt. Maar de prins van den tour is Karel (Van Nieuwkerke) met ook nog eens zijn geweldig clipjes op zijn facebook, de kroonprins is Lieven Van Gils en de keizer blijft Mart Smeets, diep in de avond op Nederland. Aan de titels kan je wel merken, dat het ik het ‘allemaal’ leuk vond.


  2. vergeten in het gezelschap ‘de koning’: De Radio 1 redactie: het ‘hoogtepunt’ was de column van Wouter Deprez over ‘Carlo Bertele op de Moto’. Mooi, Mooi, Mooi en hopelijk ergens terug te vinden in de radio 1 archieven op het net. Radio meer dan behang.


  3. […] heb er hier en hier al over geklaagd, ik weet het, maar ik moet het toch nog eens kwijt: ik wil Michel Wuyts écht niet […]Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: