h1

Plastische opvoeding

19 september 2010

Manlief was een doos met spullen van vroeger aan het opruimen en stootte op een map tekeningen uit zijn middelbareschooltijd. Op de achterkant van de tekeningen stond telkens wat commentaar en een cijfer op tien. Zo ook op een mooie pentekening van schelpen:

“Knap werk…
van je moeder, x!
Waarom probeer je het niet eens zelf?”

6 reacties

  1. En…was die opmerking terecht? 🙂


  2. Aan die tekening hadden we in de les plastische opvoeding verdergewerkt onder het waakzame oog van de leerkracht, Mevr. De G. Zij zag dat ik een grote inktvlek maakte op mijn pentekening net toen die bijna af was. De volgende dag gaf ik een nieuwe pentekening af (-:) Teamwork heet dat en trouwens … Mijn moeder deed dat graag en was daar heel goed in. Jeff


  3. 🙂


  4. Ik ben niet meteen gezegend met tekentalent, integendeel, maar ik had ergens in het middelbaar wel eens heel slechte punten voor een tekening.
    Mijn moeder heeft dan, de enige keer dat ze dat deed trouwens, een opmerking geschreven dat ik echt wel mijn best had gedaan en dat dat ook mocht beoordeeld worden.


  5. grappig!


  6. Haha, bij mij maakte de mama soms toch ook wel is een tekening, want erg creatief was en ben ik nog steeds niet?Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: