h1

Patisserie

21 september 2010

“Patisserie is een exacte wetenschap”, aldus Peter Goossens. Waarschijnlijk bak ik daarom zo graag. Letterlijk het recept volgen, niet te veel afwijken, niet creatief proberen te zijn. Ik heb veel plezier beleefd aan ‘De hobbykok’ van vandaag. En kreeg helemaal zin om tarte tatin te gaan maken. Misschien iets voor morgen of dit weekend?

Advertenties

2 reacties

  1. Ik zei het van ’t weekend nog “bakken, ik doe dat veel liever dan koken”, ha, nu weet ik waarom, hoe je ’t ook draait of keert, ik blijf dus een exacte wetenschapper 🙂


  2. Ik heb zelfs gedroomd van tarte tatin. Ik bak trouwens ook heel graag, maar niet om het exacte ervan, ik verander er graag vanalles aan tot ik voor mezelf het perfecte recept gevonden heb. En dat bewaar ik dan in mijn eigen handgeschreven kookboekje. Nadeel is wel dat ik tientallen keren na elkaar hetzelfede bak tot het perfect is en ipv dat perfecte voor te schotelen begin ik aan een nieuw projectje 🙂



Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: