h1

Een vrije avond

27 september 2010

Voor het eerst sinds wéken heb ik geen deadline en hoef ik niet meer te werken na 21 uur. Wat er nog ligt, stel ik even uit. Wat een verademing. En wat zou ik nu doen? Televisie kijken zonder laptop op mijn schoot? Lezen? Aan een al lang gepland naaiprojectje beginnen? Alleszins genieten van de vrije avond.

Advertenties

6 reacties

 1. Muziek, een glaasje, een kaarsje en een schaaltje met het een of ander ???
  Fijne avond
  en
  Vriendelijke groet uit Amsterdam-ZuidOost


 2. Heerlijk even relaxen…. Als je die vrije tijd krijgt, besef je pas hoe achterlijk hard je de afgelopen tijd hebt gewerkt, tenminste zo verging het mij altijd…… Die vrije tijd is in 2 weken weer opgeslokt, wat ik je brom!


 3. @ Baasbraal: Zo vergaat het mij ook! Ik werk veel te hard. Ik weet dat, maar doe het graag en geniet dan dubbel en dik van de vrije momenten. En gelukkig kan ik mijn werk zelf indelen zodat ik ‘vrij’ ben als de kinderen thuis en wakker zijn.


 4. @ Rob: het is een boek met een schaaltje chips geworden en het was een fijne avond.


 5. @lichtindeduisternis: Ja, maar het is natuurlijk niet echt vrij hè? Vandaar die aanhalingsekens… Eigenlijk is het gewoon ook werktijd, leuke werktijd, maar werktijd. Als je al je werk om de kinderen en relatie heenplant (dat deed ik ook, ik had een eigen praktijk), is juist het gevaar dat je NOOIT echt vrij bent, verschrikkelijk groot.


 6. @ Baasbraal: dat is de nagel op de kop. Ik waak er wel over dat ik regelmatig dingen voor mezelf doe. Maar het blijft een wankel evenwicht. En de schuldgevoelens zijn nooit ver weg.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: