h1

Vrijdag vraagdag

8 oktober 2010

Welke 3 dingen zou je ooit nog willen doen in je leven, in de veronderstelling dat er geen beperkingen zijn (financieel, kinderen, werk, relationeel, fysiek…)?

Advertenties

7 reacties

 1. een hele lange (een jaar ofzo) fietsreis maken


 2. reizen en een muziekinstrument leren bespelen


 3. oh maar nu ga ik me eens vollédig laten gaan zenne.. een vakantiehuisje kopen in het zuiden van italië (1) en daar élk weekend en elke vakantie naartoe gaan met mijn privévliegtuigje (2) en dan compleet iets anders en wie weet ooit nog haalbaar: leren breien (3) (crash & burn als kind maar ook een zeer demotiverende juf moet ik zeggen , het “knopen zijn voor knopen”-type :-))


 4. Zoals zoveel mensen zijn er nog heel veel plaatsen die ik nog zou willen (terug)zien, weliswaar vooral in Europa maar daar is nog genoeg te zien. En buiten Europa zou ik ooit eens naar Paaseiland willen gaan. En eens over de poolgebieden vliegen.
  Daarnaast zou ik echt dolgraag nog eens een grondige historische studie maken, gebaseerd op origineel archiefonderzoek en zo, maar daarvoor ontbreekt echt de tijd.
  En een derde ding, daarover moet ik nog eens nadenken, laat het ons houden op voldoende tijd om heel veel boeken te lezen.


 5. Een jeugdboek schrijven. Nog eens in de Rocky Mountains in Canada gaan wandelen. Een Nia-carrière uitbouwen (www.niabelgium.be) waarvan ik kan leven.


 6. Eens een jaar stoppen met werken.
  Exotische reizen (Bali enzo) maken.
  Eens een paar jaar in het buitenland wonen (zuiden van Frankrijk, US, Australië).
  Een gigantisch feest geven met alles erop en eraan (ik heb niet zo genoten van mijn trouwfeest, maar wel van het feest toen we 10jr getrouwd waren).


 7. Hmm, da’s een leuke:
  1) een kinderverhaal schrijven (ben ik al een beetje mee bezig)
  2) op Safari gaan (welk land weet ik nog niet precies)
  3) een zeilreis maken (met een kleine groep, 2 à 3 koppels met kinderen of zo) op de Middellandse Zee (als onze kinderen wat groter zijn uiteraard)Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: