h1

10 jaar geleden

19 oktober 2010

Ik kijk op de klok en besef dat ik tien jaar geleden op dit uur op het punt stond om te bevallen. Alsof het de dag van gisteren was.

Advertenties

5 reacties

  1. Tien jaar geleden lag dat nieuwe wereldwonder ondertussen al lang en breed in je armen, om uitgebreid bewonderd en liefgehad (dat moet uiteraard ook nog in de tegenwoordige tijd staan, maar daar vindt mijn taalkennis momenteel geen literair klinkende oplossing voor) te worden, dus alsnog een heel gelukkige verjaardag gewenst!


  2. Gefeliciteerd! Tien jaar moeder!
    @ Veerle: je zinsconstructie is volkomen correct. Je gaat terug naar 10 jaar geleden toen het kind allang in de armen lag en allang werd liefgehad, dat was al veel eerder begonnen….. Wanneer het ophoudt weten we niet. Dus volkomen correct.


  3. Heb effe teruggescrold en zo denk ik te weten dat het om je dochter gaat. Gefeliciteerd met haar 10de verjaardag!
    Hopelijk was haar feestje zoals ze verlangde 😉 En, heeft ze ook een huisdier gekregen? En nu we het toch over kinder-verjaardagsfeestjes hebben. Hoe lang op voorhand deelde je dochter haar uitnodigingen uit aan haar vriendjes? (Ik ben nl. ook een feestje aan het voorbereiden, m’n eerste verjaardagspartijtje voor m’n zoontje, help 😉 )


  4. @ Patsy: vroeger deelden we de uitnodigingen dikwijls maar enkele dagen vooraf uit, nu doen we dat een week tot tien dagen vooraf. Het feestje moet nog komen, vrijdag. En het huisdier had ze eigenlijk al in augustus gekregen, toen we de kans kregen om een heel mooi konijntje te kopen. We hebben toen nog niet gezegd dat het voor haar was. Ze wou eigenlijk nog een poes erbij, maar we zijn niet zeker of onze poes dat wel zou appreciëren, en twee vechtende katten, dat zien we niet zitten.


  5. Bedankt voor de tip! Ik dacht ook van het niet te lang vooraf te doen, zodat het zeker niet vergeten wordt. Succes vrijdag met het feestje! 😉Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: