h1

Kerstbomen

18 december 2010

We reden vandaag voorbij een winkel waar ze kerstbomen verkopen. Er stonden nog heel wat exemplaren buiten. Waarvan een deel allicht niet verkocht zal geraken. Waarbij ik me plots afvroeg hoeveel kerstbomen elk jaar wereldwijd wel omgehakt, maar niet verkocht worden. Misschien moeten we met een systeem starten waarbij je op voorhand je boom bestelt en betaalt en alleen bestelde bomen worden omgehakt.

Advertenties

3 reacties

  1. Oh, ik ben volledig voor!!!


  2. wij hebben paar jaar geleden bewust voor nepboom gekozen…’k vind het gewoon erg en storend om een boom in huis te halen waar je de naalden van ziet vallen totdat ie helemaal dood is op moment dat je hem weer weg doet. Ik weet wel dat nepbomen ook niet zo ecologisch zijn, ze moeten op zijn minst 15 jaar gebruikt worden eer ze een voordeel opleveren. Dus nu doe ik mijn best om hem nog 11 jaar goed te gebruiken eh 🙂


  3. Wij hadden vorig jaar een echte, maar onze kinderen vroegen om terug onze oude nepboom uit te halen dit jaar. Ze vinden het heel leuk om hem zelf in elkaar te steken. Ook leuk voor ons, want wij doen dat zelf niet graag.

    Verder vind ik het wel een goed idee. Maar of het praktisch haalbaar is?Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: