h1

Secret Santa is aangekomen!

28 december 2010

Omdat ik anoniem blog en dat zo wil houden, mocht mijn Secret Santa haar pakketje naar Lien opsturen. Lien en ik zijn ooit nog collega’s geweest, dus voor haar ben ik niet anoniem en Lien was bereid om me mijn Secret Santa te bezorgen. Over deze ingewikkelde afspraak bestond blijkbaar wat verwarring, als je de mooi versierde doos bekijkt. De inhoud van de doos paste helemaal bij mij. Een grote bakvorm, vormpjes voor cupcakes, zelfgebakken koekjes, een prachtig schriftje met een mooi versierde eerste bladzijde, een handgeschreven kaartje met een tekening in een enveloppe van handgeschept papier en overal kaartjes bij met begeleidende tekstjes. Een schot in de roos! Bedankt, Veetje (Veetjes blog doet me een beetje denken aan deze mooie blog), en bedankt, Tess, voor het originele Secret Santa-idee en de hele organisatie!

Secret Santa

Advertenties

4 reacties

  1. Wat een toffe secret santa! 🙂


  2. ’t Ziet er mooi en lekker uit (en bedankt voor het complimentje over mijn ‘mooie’ blog)!
    Is dat rode plakkertje (met lief) van de post? Ik zag eerder van de week nog zo eentje passeren maar dan met “breekbaar” op.


  3. Tof gedaan van je secret santa!


  4. Met liefde gemaakt, dat smaakt 🙂 En ’t stickertje is inderdaad van de post. Zo een velletje met hele leuke spreuken op.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: