h1

Gelezen

6 juli 2011

Uit een kort interview met Peter Van de Veire in Uit Magazine:

Naast wie wil je wel eens op het vliegtuig zitten?
Klinkt misschien gek, maar ik zou heel graag eens naast mezelf zitten. Gewoon om eens te kunnen ervaren wie ik eigenlijk ben. Op zo’n vliegtuig kan je ook niets anders dan antwoorden. Dat lijkt mij heel verhelderend.

Waarom verwondert dit antwoord me niet?

6 reacties

 1. Had ik al eens verteld dat ik allergisch ben voor egotrippers?


 2. Dat is toch een blaaskaak van de bovenste plank, die Van de Veire, met zijn zo gestyled “Ken-kapselke”.. tssssssssss


 3. Ik ken Peter Van de Veire niet, dus ik heb ook geen vooroordelen over hem, geen goede en geen slechte. Daarom schrok ik ook even van jullie antwoorden. Allee, ik zie mezelf niet echt als een egotripper, maar ik zou dat best ook wel wijs vinden, mezelf eens ontmoeten. Ik weet natuurlijk wel al wat ik ga zeggen, dus interessant zal het niet zijn. Laat ons hopen dat het dus geen lange vlucht is. Naar Engeland ofzo 🙂 Maar nee, zo eens zien hoe ik me gedraag, hoe ik overkom naar andere mensen toe. Misschien zou ik nog liever mezelf eens van ver bestuderen, zonder interactie, da’s wellicht nog meer verhelderend.
  Ik snap zijn antwoord dus wel.
  Aan de andere kant zijn er tientallen, hónderden andere mensen waar ik wel eens naast zou willen zitten in een vliegtuig. Mevrouw Licht in de duisternis bijvoorbeeld. Of een van al die andere bloggers die ik volg. Want dat is óók wijs, mensen die je al lang “volgt” (of met wie je al veel hebt gebeld/gemaild) in het echt ontmoeten. Die zien er altijd héél anders uit dan je had gedacht 🙂


 4. @ Lies: ik ken Peter Van de Veire ook niet, of toch niet persoonlijk, maar ik zie en hoor hem niet graag bezig. Te vol van zichzelf, te veel de aandacht op zichzelf willen trekken, al kan ik me natuurlijk vergissen. Maar daarom vond ik het antwoord zo goed bij hem passen. Bij iemand anders, bijvoorbeeld zoals jij het nu verwoordt, heb ik helemaal geen probleem met dit soort antwoord. En ik wil ook wel eens naast jou in het vliegtuig zitten!


 5. Hihi we zullen eens afspreken 🙂
  Awel, ik ken hem zelfs niet eens van de radio of van tv enzo, dus heb sowieso niet echt een beeld van hem…


 6. Wel, de echtgenoot en ikzelf hebben het pad van Peter al eens in het echt gekruist en naar onze smaak is dat pad nogal aardig gevuld met zijn ego. Te vol van zichzelf, en erg ingenomen met zichzelf… niet meteen iets waar ik op te wachten zit. Ook niet als het om Peter Van de Veire gaat.
  En inderdaad, dat antwoord ligt dan ook volledig in de lijn van de verwachtingen… althans volgens ons.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: