h1

Kinderloos

28 juli 2011

Het bloggen is weer stil gevallen (lezen en zelf schrijven). Reden: de kinderen zijn niet thuis en dus wordt er keihard gewerkt. Keihard = ongeveer alle uren dat ik wakker ben. Van ’s morgens tot ’s avonds. Met alleen een eetpauze af en toe en vanavond een uurtje tennis. Net of ik weer in de blok- en examenperiode zit. Eigenlijk best leuk, zo kunnen doorwerken. Dat strakke ritme. 
Miste ik de kinderen maar niet zo.

2 reacties

  1. Onze kinderen zijn nog maar net thuis van 10 (en de jongste 7) dagen kamp. Het was heel stil in huis. Maar eigenlijk hebben mijn vrouw en ik het vooral rustig aan gedaan. De voorbije jaren werden de kinderen hun kamers geschilderd, of een hele nieuwe kamer geïnstalleerd, werd er verbouwd, … maar nu … niente. Op ’t gemak uit eten, op de Gentse Feesten gaan kuieren, series en films van de digibox bekijken, … (moest wel overdag ook nog gaan werken natuurlijk)
    En toch hebben we ze hard gemist. En realiseerden we ons plots dat binnen pakweg 10 à 12 jaar het altijd zo gaat zijn. Vreemd.


  2. @ Filip: dat heb ik ook gedacht: dat het over een jaar of 10 altijd zo zal zijn! Rustige weken en drukke weekends, vermoed ik. Inderdaad een vreemd idee.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: