h1

Subtiel

23 oktober 2011

Enkele dagen geleden kreeg ik bij Ici Paris XL een paar staaltjes mee: Age Fitness Elastic van Biotherm, her-elasticiteitsgevende (wat een woord) anti-huidverouderingsverzorging en Hydra collagenist van Helena Rubinstein, Intensieve anti-ageing (dat schrijf je toch niet zo? Of wel?) hydratatie. De boodschap is duidelijk.

Advertenties

4 reacties

  1. Haha, zolang je het maar niet van je echtgenoot cadeau krijgt.


  2. Ik kieper al die zaken onmiddellijk in de vuilnisbak! Heb geen geduld om die uit te testen – het is genoegzaam bekend dat al die dure crèmes toch geen wonderen verrichten!
    Ik moet wel toegeven dat ik vanaf jeugdige leeftijd altijd dagcrème heb gebruikt, eerst heel gewone van Nivea en consoorten, nu is die crème meer aangepast voor verouderende huid (60+) en ietsjes duurder maar ik blijf het gebruiken (verkrijgbaar in de supermarkt). Verder geen make-up en mijn donkere haar is fel doorspekt met grijze haren en dat blijft zo! Geen kleuring…
    Ik heb gelukkig door mijn genetisch materiaal weinig rimpels voor mijn leeftijd – maar heb helaas geen mooie huid (rode vlekken etc.)
    Ik kan eigenlijk echt niet beweren dat die gezichtscrèmes echt helpen – schaden doet het niet en ik spendeer er geen fortuin aan…


  3. Och, maar ge kunt daar evengoed de fietsketting mee invetten hoor.


  4. Als het een troost kan zijn: ik krijg dat soort staaltje ook constant :-)!Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: