h1

Vrijdag vraagdag

27 januari 2012

De vraag van vandaag: waarom wordt er maandag gestaakt?
Weet u het? Ik niet helemaal. Ik hoor vanalles. Omdat de banken de crisis hebben veroorzaakt en de gewone man daar niet voor mag opdraaien. Omdat de indexsprong zal worden afgeschaft. Omdat het brugpensioen niet mag worden afgeschaft. Omdat mensen niet langer willen werken. Omdat verworven rechten zullen worden afgepakt.
Wat is volgens u de reden?

Advertenties

4 reacties

  1. moeilijk hé. Langs de ene kant heb ik ook zoiets van: iedereen moet inleveren dus laten we dat dan ook doen en er het beste van maken. langs de andere kant vind ik ook wel dat er andere manieren te vinden kunnen/moeten zijn om fondsen te genereren dan het bij sommige bevolkingsgroepen te moeten gaan halen die het zo al moeilijk hebben. (en dan kijk ik zeker niet alleen naar de banken maar ook bv naar sommige energiebedrijven..). maar of staking het juiste middel is… ik weet het niet. Gaat dat écht de boel in beweging zetten? Ik denk het niet. En wat daarna? nog staken? Dan ga ik staken tegen de stakers denk ik want die acties hebben mij de afgelopen maanden nu al drie dagen congé gekost..(wegens school/opvang gesloten) tmag gaan gedaan zijn.


  2. Omdat de vakbond zijn macht wil tonen, en behouden.


  3. Een goeie vraag. Waar velen maandag eens mogen over nadenken. Weet het zelf ook niet. Zal zelf wel gewoon gaan werken. Mijn vrouw gaat ook werken. Gelukkig is er opvang op school.


  4. nagel op de kop
    de vraag heeft wat weg van
    waarom zijn de bananen krom 😉Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: