h1

Misschien beter zwijgen dan?

23 april 2012

Ik zit hier met stomme verwondering te luisteren en te kijken naar Reyers Laat. Gui Polspoel zegt dat hij bevriend is met Pol Vandendriessche, hem (nog) niet gebeld heeft sinds de mediastorm rond PVDD losgebarsten is, niet weet of hij PVDD nog een vriend kan noemen en laat zich dan in erg nadrukkelijke bewoordingen uit over wat er mogelijk gebeurd is tussen PVDD en enkele vrouwen, alsof de man gemoord en verkracht heeft, terwijl hij tegelijk zegt dat hij niet weet wat er precies gebeurd is. Dat gaat mijn petje te boven.
En by the way, ik wou dat de media toch eens wat meer terughoudendheid aan de dag legde. Niet alleen over dit thema, maar over heel wat thema’s.

Advertenties

4 reacties

 1. Ik denk inderdaad dat je dan beter zwijgt. Ofwel ben je een vriend en geef je hem het voordeel van de twijfel. Ofwel weet je meer en dan had je je conclusies al eerder kunnen trekken, niet voor de camera/microfoon maar tegenover de man zelf. De hele affaire is buiten proporties getrokken door de verkiezingscontext, maar anderzijds is er niets dat zijn eventuele grensoverschrijdend gedrag goedpraat. Opvallend is dat PVDD zelf niets ontkent, hij vond het alleen zelf niet te ver gaan. Tja, in het andere geval zou het de zaak alleen erger maken, niet?


 2. Over Gui Polspoel heb ik een ongezouten mening. Ik zag hem al een keer van dichtbij in Reyers Laat.
  Ach, PVDD is één van Guy zijn 857 facebookvrienden. Kan hij die gelijk gaan schrappen.
  Man zeg, wat voor een historie was me dat rond PVDD ?
  Ach, het is een werkcontext he, dus een aantal van den Pol zijn oud-collega’s zullen hier zonder twijfel van gesmuld hebben. Natrappen zonder voorgaande is wat in me opkomt.
  Maar ook Pol heeft dit niet goed aangepakt, zeker vroeger niet, dan had hij zijn pollekes moeten thuishouden, maar nu, als communicatiespecialist had hij beter moeten weten. Wel erg dat de hevigheid van mediacommunicatie rond je persoon afhangt van je partijkaart.


 3. Tutut, los van al het gedoe, het is en blijft een vettig bazeke, die Pol. Waarom heeft niemand in zijn omgeving die mens op zijn vingers getikt? Iedereen wist ervan.


 4. Ik heb het programma niet gezien, ken die mensen van toeten noch blazen, dus zal ik maar mijn mond houden. 😉Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: