h1

Er boenk op

16 februari 2013

Mme Zsazsa stond blijkbaar in De Morgen. En zei iets heel interessant over Bart De Wever. Naast nog andere interessante dingen. Maar vooral dat stukje over Bart De Wever moet u eens lezen. Dat is er boenk op.

Advertenties

6 reacties

  1. Ik ben het -weeral- niet eens. 🙂
    Maarja, ik woon dan ook in Antwerpen…


  2. Elk zijn mening in dit leven. Je hebt de kijk-eens-hoe-positief-ik-denk mensen, die dan ook regelmatig de neiging hebben aan struisvogelgedrag te doen, en je hebt de zwartkijkers, die het omgekeerde gedrag vertonen. Het jusit ligt in het miudden, en die twee houden elkaar in evenwicht. Nu eens wit, dan weer zwart. En BDW heeft inderdaad persoonlijk gezien alles, behalve een maatschappij die er uitziet zoials hij gelooft dat ze er moet uitzien. Daarom doet hij aan politiek (hoop ik).


  3. Ik was het vooral met haar politieke uitlatingen helemaal niet eens. De overheid moet ons zeggen dat we wat minder vlees moeten eten? En het stoort haar dat de wereld naar de kloten gaat. Wie is er dan negatief?


  4. Ik heb het ook gelezen en ik vind dat die dat op haar eigen manier ferm kan brengen. Al dat verzuurd gedoe is voor niks goed. En als je al wat doet voor het milieu, is het toch nooit genoeg.


  5. Ik vond haar hele artikel er redelijk boenk op. En dat van BDW zeker…


  6. Ik kan mij heel goed vinden in haar standpunt over BDW. Als iémand het recht heeft om een Calimerocomplex te hebben, ben ík het met mijn 1m52. Hij heeft zijn geslonken omvang aan zichzelf te danken.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: