h1

Hoe een blog volgen?

Als je een blog wil volgen, kan je natuurlijk regelmatig naar die blog surfen. Soms zal je dan merken dat er helaas nog geen nieuw bericht verschenen is sinds de vorige keer dat je kwam kijken. 

Een alternatief is om (gratis) een account aan te maken op bloglines. Daarna vul je de namen in van de blogs die je wil volgen. Er verschijnt een klein icoontje met een ‘B’ op je computer. Als er op een van de blogs die je volgt een nieuw bericht is gepubliceerd, verschijnt er een rood sterretje op die ‘B’.  Klik op het icoontje. Er zal zich een scherm openen met een lijst van de door jou gevolgde blogs. De blogs met nieuwe berichten zijn in het vet aangeduid. Klikken maar en op het scherm verschijnt de tekst van het nieuwe bericht. Erg gemakkelijk. Geleerd van Lien. Op haar blog staat nog een pak meer informatie.

Advertenties

4 reacties

 1. Hartstikke goeie tip!

  Maar………..

  Ik ben volger geworden van een Blog en nu wil ik daarmee stoppen! Geen idee hoe ik doe simpele klik van JA om moet buigen naar NEE………..

  Misschien dat Lien het weet?

  Groetjes
  Ilse


 2. In bloglines kan je op “edit” klikken, dan op de blog die je wil verwijderen gaan staan en dan op het vuilbakje (“trash”) klikken.


 3. Dat heb ik daarnet toch gedaan …
  Hoe ingewikkeld toch die tostanden met computer, en blog, enz…..


 4. was op zoek naar toffe leesboeken ! en kwam hier uit ! leuk overzicht, zo per jaar ! lijkt wat op mijn leesstijl .. ga hier terugkomen !
  groetjes
  nikiGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: